Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

BBQ Midden Nederland

Partycentrum Floor, een unieke feest- en bbq-locatie voor Midden Nederland en omgeving. Partycentrum Floor zit in Lunteren en is dus ideaal als bbq-locatie voor Midden Nederland en andere omliggende plaatsen. Terwijl wij uw barbecue of feest verzorgen kunt u met uw gasten heerlijk genieten. De zalen in onze feestlocatie bieden ruimte aan 220 personen.

De voordelen van onze barbecue-locatie, omgeving Midden Nederland

  • Zalen met ruimte voor 220 gasten
  • Sfeervolle bbq-locatie in de omgeving van Midden Nederland
  • Vriendelijke prijzen

Over onze bbq-locatie Midden Nederland

Partycentrum Floor is een unieke, sfeervolle locatie om te bbq'en. U vindt er de gemoedelijkheid en gastvrijheid die al sinds 1770 in ons bloed zit in een locatie die sfeer uitstraalt. In de Oudhollands ingerichte zalen voelt uw gezelschap zich direct thuis. Hebt u bijzondere wensen voor uw bbq? Alles wensen zijn bespreekbaar. Wij beschikken over connecties met een goede keurslager die uw barbecue kan voorzien van de lekkerste vlees en visgerechten die er zijn! Onze bbq-locatie zit in Lunteren en is dus vanuit Midden Nederland maar door de centrale ligging ook voor gasten uit het hele land goed bereikbaar.

Onze barbecue-locatie in de buurt van Midden Nederland, voorzien van alle gemakken

Partycentrum Floor is bij uitstek de locatie om uw barbecue te houden. Wij kunnen uw bbq precies zo inrichten als u zelf wilt. Overleg met ons over de mogelijkheden en u zult versteld staan! U kan uw barbecue combineren met heel veel verschillende dingen als kegelen en oudhollandse spelen. Standaard leveren wij de beste vis- en vlees soorten die door ons zelf zorgvuldig worden gemarineerd of gekruid. Wij zorgen uiteraard voor alle bijgerechten als overheerlijke salades, sauzen en aanvullende bijgerechten.

Al vanaf €24,40 per persoon.

Bekijk onze prijslijst


Reserveer nu en geniet van het perfecte feest bij Partycentrum Floor

Direct contact opnemen
Partycentrum