Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:
 Dineren in Barneveld

Kom dineren in de buurt van Barneveld en geniet van heerlijke gerechten gemaakt van verse, lokale ingrediënten. Partycentrum Floor in Lunteren verwelkomt u en uw gezelschap graag om u de lekkere creaties van onze chefs voor te schotelen. Wij streven hierbij te allen tijde hoge kwaliteit na, zodat u zeker weet dat u optimaal gaat genieten wanneer u ons bezoekt. Kom gerust eens bij ons langs en laat u verrassen door de lokale ingrediënten.

De verschillende mogelijkheden wanneer u komt dineren in de buurt van Barneveld

 

Onze chefs bereiden graag de lekkerste gerechten voor u. U kiest er bijvoorbeeld voor om à la carte te dineren bij ons in de buurt van Barneveld. U selecteert dan de lekkerste gerechten van een ruim driegangenmenu, zoals een heerlijke soep als voorgerecht, verse zalm als hoofdgerecht en lekker ijs als nagerecht. Wilt u liever niet à la carte dineren bij ons in de buurt van Barneveld? Kies dan voor een BBQ of een buffet. U merkt het, er is voor ieder wat wils bij ons.

Vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail

Kom bij ons langs

Heeft u honger gekregen en wilt u graag dineren in een prachtig restaurant in Lunteren, niet ver van Barneveld? Reserveer dan direct door contact met ons op te nemen. U belt hiervoor naar 0318 - 482315, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@partycentrumfloor.nl of ons contactformulier invullen.