Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Een BBQ in Lunteren

 

Geniet van een heerlijke BBQ bij Partycentrum Floor in Lunteren, niet ver van Barneveld en Ede. Wij zijn al eeuwenlang een unieke feestlocatie voor Lunteren en andere omliggende plaatsen. Terwijl wij uw feest verzorgen, geniet u met uw gasten tijdens uw BBQ-feest op locatie van heerlijke barbecuegerechten en bijpassende dranken. In plaats van zelf druk bezig te zijn met het bereiden van het vlees, laat u dit met een gerust hart aan ons personeel over. Onze buitenruimte en zalen bieden ruimte aan 220 personen voor uw BBQ en door de centrale ligging van onze locatie in Lunteren, vlak bij Barneveld en Ede, zijn wij uitstekend te bereiken. Ontdek de vele voordelen van ons partycentrum!

Een BBQ in Lunteren in omgeving Barneveld en Ede van hoogwaardige kwaliteit

Tijdens uw BBQ-feest op locatie bij ons partycentrum voelt u de gemoedelijkheid en gastvrijheid die al sinds 1770 in ons bloed zitten. Uw gezelschap voelt zich direct thuis in de oud-Hollandse zalen, waar u ook kunt dineren. Heeft u bijzondere wensen voor uw BBQ in Lunteren, nabij Ede en Barneveld? Deel deze dan zeker met ons. Wij staan in nauw contact met een goede keurslager die uw BBQ voorziet van de lekkerste vlees- en visgerechten die er zijn! Deze worden door onszelf gemarineerd en gekruid om een heerlijk gerecht te realiseren. U geniet daarnaast van bijgerechten, zoals overheerlijke salades, sauzen en meer!

Een BBQ-feest op locatie is uitstekend te combineren met uw gelegenheid

Het is mogelijk om diverse feesten te vieren bij ons partycentrum in Lunteren, vlak bij Barneveld en Ede, en deze te combineren met een BBQ. Een BBQ-feest op onze locatie is niet alleen te combineren met een verjaardagsfeestje, maar ook een jubilieum of bedrijfsfeest behoren tot de mogelijkheden. Het is bij al deze feesten erg prettig dat u zich geen zorgen hoeft te makenh over de organisatie. Wij nemen namelijk de volledige organisatie uit handen, zodat u simpelweg kunt genieten met uw gezelschap. De voordelen van onze locatie zijn eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

·         Sfeervolle zalen met ruimte voor wel 220 gasten;
·         Centrale ligging in de buurt van Ede;
·         Scherpe prijzen voor heerlijk eten.

Geniet van een compleet verzorgd BBQ-feest op locatie

Wilt u graag een BBQ-feest organiseren op onze locatie? Neem dan contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen naar 0318 - 482315, door te e-mailen naar info@partycentrumfloor.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u om uw ideale BBQ in Lunteren, vlak bij Ede en Barneveld, vorm te geven.
 
Direct contact opnemen Bekijk de brochure