Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Kegelen

De leukste kegelbaan in het midden van het land. Bij Partycentrum Floor bent u aan het juiste adres voor een leuke middag/avond kegelen. Met onze vier volautomatische kegelbanen met computer gestuurd scoreboard trekken we elk jaar honderden bezoekers.
 

Kegelen bij Partycentrum Floor 

  • Ruimte tot 70 gasten
  • Talloze mogelijkheden
  • Goed toegankelijk voor iedereen
 

Kegelen bij Partycentrum Floor, talloze mogelijkheden

Kegelen is heerlijk om te doen als feestavond of personeelsuitje en door onze ruime bar en keuken bij de hand kunnen we veel mogelijkheden bieden zoals een compleet buffet bij het kegelen of juist een kleine snack. Ook de drank regelen we uiteraard graag voor u.
Kegelen Lunteren, goed toegankelijk
 
Partycentrum Floor is goed toegankelijk voor iedereen. We hebben een eigen, grote parkeerplaats naast de kegelbaan en door de rolstoeltoegankelijke lift zijn de kegelbanen voor iedereen bereikbaar. De kegelbanen zijn geschikt voor een maximum van 70 personen en daarmee is de locatie ideaal voor bijvoorbeeld een familiefeest of bedrijfsfeest.
Over Partycentrum Floor
 
Al sinds 1770 zit gastvrijheid de familie Floor in het bloed en Partycentrum Floor staat dan ook goed bekend in Lunteren en de wijde omgeving. Voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten bent u bij ons aan het goede adres. De Oudhollands ingerichte zalen zorgen ervoor dat uw gezelschap zich direct thuis voelt. Niet alleen voor kegelen bent u bij Partycentrum Floor aan het goede adres maar ook voor bruiloften, recepties, vergadering en geboortefeesten in Lunteren en omgeving.
Direct contact opnemen Bekijk de brochure