Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Bedrijfsfeest organiseren

Wanneer u een bedrijfsfeest gaat organiseren, doet u dat natuurlijk omdat het gezellig is wanneer collega’s elkaar op een andere, meer ontspannende wijze ontmoeten dan op het werk. Maar een avond vol actie is natuurlijk veel leuker als het gaat om een personeelsfeest. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor het organiseren van een personeelsfeest of bedrijfsuitje bij Partycentrum Floor in Lunteren, nabij Ede en Barneveld.

Een bedrijfsfeest organiseren mét kegelen

Wat dacht u bijvoorbeeld van een avondje kegelen? Onze kelderzaal beschikt over vier volautomatische ingerichte kegelbanen. Met een ruime bar en de keuken bij de hand biedt de zaal talloze mogelijkheden. De rolstoeltoegankelijke lift maakt de zaal voor iedereen goed bereikbaar. De locatie is geschikt voor maximaal 70 personen.

Een personeelsfeest organiseren met een specifiek thema, zoals maffia

U kunt bij ons ook een bedrijfsfeest organiseren met een bepaald thema, zoals maffia waarbij uw feest een spannende sfeer krijgt. Mag u straks dienen voor Don Antonio? Mensen op raadselachtige wijze laten verdwijnen en een uitstekende omgang onderhouden met andere bendes? Lid worden van De Familie doet u natuurlijk niet zomaar even. U zult respect moeten afdwingen bij andere familieleden, begint onderaan de ladder en klimt langzaam omhoog door opdrachten succesvol uit te voeren. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke thema’s, zoals de samba percussieworkshop, een flowerpoweravond of waag een gokje in het casino! Deze thema’s zijn trouwens niet alleen leuk voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest, maar ook ideaal voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de omgeving van Ede en Barneveld.

Een wijnproeverij op uw personeelsfeest

Ook kunnen wij voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje een interessante wijnproeverij organiseren met uitleg over het gekozen wijnthema. Denk bijvoorbeeld aan een streekthema. Dan krijgt u een proeverij met uitleg over wijnen uit de Bordeaux of een ander wijngebied naar keuze. Of ga voor het thema ‘Wie heeft de beste neus?’ Een proeverij waarbij het zaak is om de juiste wijnomschrijving bij de wijn te plaatsen.

Interesse of vragen? Neem contact op

Wilt u uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje organiseren bij Partycentrum Floor in Lunteren, vlak bij Ede en Barneveld? Of heeft u vragen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor een feestavond? Neem dan direct contact op voor meer informatie of om direct uw feest in te plannen. Bel naar 0318 - 482315 of stuur een e-mail naar info@partycentrumfloor.nl. Contact opnemen via onderstaande button kan natuurlijk ook.

 

Personeelsfeest Ede | Personeelsfeest Veenendaal

Direct contact opnemen Bekijk de brochure