Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Personeelsfeest

Natuurlijk is het gezellig wanneer collega’s elkaar op een andere, ontspannende wijze ontmoeten dan op het werk. Maar een avond vol actie is natuurlijk veel leuker als het gaat om een personeelsfeest. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een personeelsfeest bij Partycentrum Floor

Kegelen op uw personeelsfeest

Een avondje kegelen bijvoorbeeld. Onze kelderzaal beschikt over vier volautomatische ingerichte kegelbanen. Met een ruime bar en de keuken bij de hand biedt de zaal talloze mogelijkheden. De rolstoeltoegankelijke lift maakt de zaal voor iedereen goed bereikbaar. De locatie is geschikt voor maximaal 70 personen.

Maffiafeest personeelsfeest

Of een maffiafeest. Mag u straks dienen voor Don Antonio? Mensen op raadselachtige wijze laten verdwijnen. En een uitstekende omgang met andere bendes. Lid worden van De Familie doet u natuurlijk niet zomaar even. U zult respect moeten afdwingen bij andere familieleden, begint onderaan de ladder en klimt langzaam omhoog door opdrachten succesvol uit te voeren.

Maar zo zijn er nog veel meer leuke thema’s. Zoals de Samba percussieworkshop, een flowerpower avond of waag een gokje in het casino.

Wijnproeverij op uw personeelsfeest

Ook kunnen wij voor u een interessante wijnproeverij organiseren, met uitleg over het gekozen wijnthema. Bijvoorbeeld een streekthema. Proeverij met uitleg over Bordeaux wijnen, natuurlijk kan ieder ander wijngebied worden gekozen. Of het thema ‘Wie heeft de beste neus’. Een proeverij waarbij het zaak is om de juiste wijnomschrijving bij de wijn te plaatsen.

Uw personeelsfeest organiseren bij Partycentrum Floor? Neem direct contact op voor meer informatie of om direct uw personeelsfeest in te plannen.

Personeelsfeest Ede | Personeelsfeest Veenendaal

Direct contact opnemen Bekijk de brochure