Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Verjaardag

Een verjaardagsfeestje geven doet u niet om te vieren u een jaar ouder bent geworden, maar omdat uw leven weer met een jaar ervaring is verrijkt. Een verjaardag vieren is best leuk, maar er komt zoveel bij kijken. Stoelen overal vandaan slepen, inkopen doen, wijn, bier en andere dranken op temperatuur brengen. Hapjes maken en dan graag ook wat origineler dan de obligate augurk met boterhamworst of dat gevulde eitje. Ook het onvermijdelijke opruimen, nadat iedereen is vertrokken, is geen pretje. Daarom kunt u ook uw verjaardagsfeestje vieren bij Partycentrum Floor in Lunteren, nabij Ede. Wij hebben ruimte genoeg voor al uw gasten en regelen alles voor u.

Een verjaardagsfeestje vieren zonder zorgen

Een verjaardagsfeestje geven om uw nieuwe leeftijd te vieren, terwijl alles voor u geregeld wordt? Bij ons is dat mogelijk! Van de koffie met gebak, het serveren van de drankjes tot het rondgaan met heerlijke in onze eigen keuken bereide snacks, een kop soep of zelfs een compleet buffet. Wij doen het allemaal en ook het opruimen laat u met een gerust hart aan ons over. Het enige wat u doet, is samen met uw gasten genieten en mooie herinneringen maken.

Klaar om te feesten? Neem dan contact op

 

Wilt u een feestavond of feestmiddag organiseren om uw verjaardag te vieren en wilt u er echt een onvergetelijk verjaardagsfeestje van maken in de buurt van Ede? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318 - 482315 of te e-mailen naar info@partycentrumfloor.nl. Uiteraard kunt u ons ook bereiken via de onderstaande contactbutton. Samen maken we er een mooi feest van!

Direct contact opnemen Bekijk de brochure