Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Verjaardag

Een verjaardag vier je niet omdat je een jaar ouder bent geworden, maar omdat je leven weer met een jaar ervaring is verrijkt. En een verjaardag vieren is best leuk, maar er komt zoveel bij kijken. Stoelen overal vandaan slepen, inkopen doen, wijn, bier en andere dranken op temperatuur brengen. Hapjes maken en dan graag ook wat origineler dan de obligate augurk met boterhamworst of dat gevulde eitje. Ook het onvermijdelijke opruimen, nadat iedereen is vertrokken, is geen pretje. Daarom kun je ook je verjaardag vieren bij Partycentrum Floor. Wij hebben ruimte genoeg voor al je gasten en kunnen alles voor jou verzorgen.

Verjaardag vieren bij Partycentrum Floor

Een verjaardag vieren en alles wordt voor je geregeld, van de koffie met gebak, het serveren van de drankjes en het rondgaan met heerlijke in eigen keuken bereide snacks, een kop soep of zelfs een compleet buffet. En het opruimen, dat laat je aan ons over.

Het enige wat je doet is genieten, samen met je gasten. Bel of mail voor een afspraak en we maken er een mooi feest van.

Direct contact opnemen Bekijk de brochure