Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Een jubileum nabij Barneveld

Een jubileum nabij Barneveld

Organiseer een jubileum bij Partycentrum Floor in Lunteren, niet ver van Barneveld en Veenendaal. Het is erg prettig om een gebeurtenis met uw familie, vrienden, collega’s of kennissen te herdenken of herbeleven. Afhankelijk van het aantal mensen, heeft u hier echter wel een geschikte locatie voor nodig. Wij beschikken over een zaal waar maximaal 220 mensen terechtkunnen, het is dan ook de ideale locatie in de buurt van Barneveld en Veenendaal voor uw jubileum.

Een jubileum in de buurt van Barneveld en Veenendaal zonder zorgen dankzij onze service

 

Wij doen er alles aan om van uw jubileum een succes te maken wanneer u besluit om dit te vieren bij ons partycentrum in Lunteren, nabij Barneveld en Veenendaal. Wij zorgen dat de locatie er perfect uitziet, verzorgen de catering en ruimen na afloop alles op. U heeft dus geen zorgen over uw jubilea, waardoor u optimaal kunt genieten van het weerzien van uw gezelschap. Wilt u tijdens uw jubileum genieten van lekkere hapjes? U heeft dan de keuze uit diverse mogelijkheden, zo kunnen wij kleine hapjes serveren, maar ook een diner of een buffet. Uw wensen staan hierbij centraal.

Vragen over onze diensten?

 

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wilt u graag een jubileum organiseren bij Partycentrum Floor, niet ver van Barneveld en Veenendaal? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0318 - 482315, stuur een e-mail naar info@partycentrumfloor.nl of vul ons contactformulier in en bespreek de mogelijkheden. Wij doen ons uiterste best dan een feest te organiseren dat volledig aan uw wensen voldoet.
Direct contact opnemen Bekijk de brochure