Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Partycentrum Ede

Partycentrum Floor is het meest complete Partycentrum voor Ede en wijde omgeving. Wij hebben prachtig ingerichte zalen met ruimte tot 220 personen in ons partycentrum en verzorgen uw feest, bruiloft of bijeenkomst tot in de details. Laat de organisatie aan ons over en geniet samen met uw gasten van uw feest of bijeenkomst in ons partycentrum in de omgeving van Ede

De voordelen van Partycentrum Floor, omgeving Ede

  • Zalen met ruimte voor 220 gasten
  • Sfeervolle locatie in de omgeving van Ede
  • Vriendelijke prijzen

Over Partycentrum Floor, omgeving Ede

In ons Partycentrum Ede en omgeving vindt u de gemoedelijkheid die u uw gasten gunt. Gastvrijheid zit dan ook al sinds 1770 in ons bloed en dat merkt u. In de Oudhollands ingerichte zalen van ons partycentrum voelt uw gezelschap zich direct thuis. Hebt u bijzondere wensen? Alles is bespreekbaar. Bij ons partycentrum hebben we een eigen Hollandse keuken waaruit wij u desgewenst borrelhapjes, buffetten, diners en meer serveren. Ons Partycentrum zit in Lunteren en is dus goed bereikbaar vanuit Ede maar door de centrale ligging en goede bereikbaarheid ook voor gasten uit het hele land.

Ons partycentrum Ede en omgeving, van alle gemakken voorzien

Ons partycentrum beschikt over een invalide toilet en een lift. Parkeren kunt u op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het partycentrum. Ons  Partycentrum Floor biedt ruimte voor maar liefst 220 gasten. Ons personeel is gastvrij en gemoedelijk en we gaan ervoor om uw feest of bijeenkomst tot een succes te maken! Reserveer nu en geniet van een onbezorgde avond of dag bij Partycentrum Floor.

Al vanaf €24,40 per persoon.

Bekijk onze prijslijst


Reserveer nu en geniet van het perfecte feest bij Partycentrum Floor

Direct contact opnemen
Partycentrum