Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Trouwfeest organiseren

Bij een trouwfeest organiseren komt veel kijken. Gasten uitnodigen, een locatie reserveren, decoratie aanbrengen en natuurlijk zorgen voor heerlijk eten en drinken. Dat is best veel werk en u moet nog zoveel meer regelen voor uw bruiloft! Laat daarom het organiseren van uw trouwfeest over aan de ervaren specialisten van Partycentrum Floor uit Lunteren, nabij Ede en Barneveld. Al sinds 1770 organiseert onze familie bruiloften, waardoor wij precies weten hoe wij de dag van uw dromen écht werkelijkheid laten worden.

Uw trouwfeest laten organiseren geeft rust

Ons partycentrum nabij Barneveld is een prachtige locatie om te trouwen en uw trouwfeest te organiseren. Niet voor niets is onze locatie door de gemeente Ede aangewezen als trouwlocatie. Wij hebben een prachtige zaal waar u tot wel 220 gasten kunt ontvangen. Ook de decoratie en het bereiden van hapjes, een buffet of zelf een compleet diner kunt u volledig aan ons overlaten. Wij bereiden al het eten zelf in onze eigen keuken, waardoor wij gemakkelijk aan specifieke wensen kunnen voldoen. Zo wordt het regelen van uw bruiloft, eventueel met receptie, een stuk eenvoudiger.

Vragen over onze diensten?

Stuur ons een mail


Krijg een prachtig geschenk!

Wanneer u het regelen van uw bruiloft aan ons partycentrum uit Lunteren, nabij Ede overlaat, krijgt u van ons een mooi geschenk. U kunt kiezen voor een gratis bruidstaart van de ambachtelijke bakker Van Voorthuizen of een schitterend bruidsboeket van Blooms & Blossoms. De keuze is geheel aan u!


Vraag gerust om meer informatie voor het regelen van uw bruiloft 

Wilt u graag uw trouwfeest door ons laten organiseren? Of bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor uw bruiloft en feestavond kunnen regelen? Wanneer u belt naar 0318 - 482315 of e-mailt naar info@partycentrumfloor.nl geven wij u graag meer informatie.