Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Trouwlocatie

Partycentrum Floor is dé trouwlocatie van Lunteren. Wij hebben alle ngrediënten in huis om jullie feest tot het absolute hoogtepunt van de dag te maken. Wat te denken van proosten met champagne of prosecco? Jullie bruidstaart aansnijden? Het is mogelijk om bij partycentrum Floor te dineren.

Trouwlocatie Lunteren, Floor helpt!

Daar waar nodig staat partycentrum Floor klaar om jullie te helpen om jullie bruiloft extra bijzonder te maken. Of het nu gaat om een sfeervolle band, een DJ die de hele zaal laat dansen of een andere verrassende act gaat, wij regelen het voor jullie. Hebben jullie speciale wensen voor de aankleding voor de zaal? Vraag ons naar de mogelijkheden, wij zijn altijd in voor nieuwe en leuke ideeën. Bijna alles is mogelijk op onze trouwlocatie.

Geschenk uit de regio

Wij van partycentrum Floor houden van onze regio en daarom willen wij jullie als verrassing een geschenk uit onze regio aanbieden. Kiest u voor onze trouwlocatie in Lunteren kunnen jullie kiezen uit een bruidstaart naar wens zijn van de ambachtelijke bakker Van Voorthuizen of voor een prachtig bruidsboeket, opgemaakt door Booms - Blossom's uit Lunteren? De keuze is aan jullie

Waarom Floor als trouwlocatie Lunteren?

  • Gastvrijheid staat voorop
  • Een gratis bruidstaart of prachtig bruidsboeket naar wens
  • Trouwlocatie in Lunteren met ruimte voor 220 gasten

We zitten in Lunteren dichtbij de A30 en zijn voor uw gasten uit het hele land goed bereikbaar. Ook als uw gasten met de trein komen zijn we prima bereikbaar, het station zit op enkele honderden meters afstand.

Ons partycentrum, van alle gemakken voorzien voor uw trouwlocatie

Een groot voordeel aan ons partycentrum is dat het van alle gemakken voorzien is. Zelfs het invalide toilet en de lift ontbreken niet daarnaast heeft partycentrum Floor een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het partycentrum. Wij hebben plaats voor 220 gasten, hier is ons veelzijdige personeel goed op ingespeeld. Of het nu gaat om grote groepen of kleine gezelschappen, ons personeel weet overal raad mee. Reserveer nu en geniet van een onbezorgde avond of dag bij trouwlocatie partycentrum Floor uit Lunteren.

Al vanaf €24,40 per persoon.

Bekijk onze prijslijst


Reserveer nu uw trouwlocatie naar wens en kies uw geschenk naar wens

Direct contact opnemen
bruiloftsfeest
AmersfoortArnhemBarneveldEdeEderveenGelderlandKootwijkerbroekLeusdenLunterenMidden NederlandRenswoudeScherpenzeelVeenendaalVeluweVoorthuizenWageningenWekeromWoudenberg