Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Vergaderruimte in de buurt van Ederveen

U bent op zoek naar een vergaderruimte in Ederveen tegen een voordelig tarief? Onze unieke vergaderlocatie in het centrum van Lunteren biedt alles wat u wenst: een bijzondere locatie in de buurt van Ederveen, ruimte voor 20 tot 220 personen, perfecte bereikbaarheid vanuit het hele land en diverse mogelijkheden om je vergadering te onderbreken met een leuke activiteit.

De voordelen van de vergaderruimte Ederveen van Partycentrum Floor

  • Een unieke locatie in het centrum van het pittoreske Lunteren
  • Perfect te bereiken
  • Prachtige vergaderruimte met plaats voor 220 man
  • Uitgebreide faciliteiten

Over de vergaderruimte van Partycentrum Floor, omgeving Ederveen

Natuurlijk bent u op zoek naar een vergaderruimte, in de buurt van Ederveen, waar u met personeel, directieleden, in alle rust en ruimte een bijeenkomst, seminar, training of vergadering kunt beleggen. De vergaderruimte van partycentrum Floor is voorzien van alle zakelijke benodigheden, maar ademt ook gastvrijheid en gezelligheid. Bij ons zult u zich thuis voelen, ongeacht het doel van uw komst. U kunt na het vergaderen genieten van een geweldig diner in onze zaal. Lange vergadering? Las dan een pauze in en kom eens kijken in ons cafeetje. U kan natuurlijk ook een potje kegelen in de kelder om even alle energie eruit te kegelen.

Onze vergaderruimte, van alle gemakken voorzien

Onze vergaderruimte zit in Lunteren in de buurt van Ederveen, onze vergaderruimte is zeer goed bereikbaar via de snelweg A30 en het station lunteren zit op enkele honderden meters afstand van onze vergaderruimte. De vergaderruimte heeft eigen parkeerplaats aan de achterkant van het pand en heeft ruimte voor maar liefst 220 gasten. We faciliteren uw zakelijke bijeenkomsten uiteraard met een beamer + plus scherm, microfoon, een goede WiFi verbinding en een flip-over. Om deze unieke vergaderruimte te boeken, neemt u contact op door te bellen of te mailen.

Bel of mail voor een afspraak

Direct contact opnemen
Vergaderlocatie Ederveen