Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Trouwfeest op locatie nabij Barneveld

Besluit om een trouwfeest te organiseren bij onze prachtige locatie in Lunteren, nabij Barneveld en Ede. U maakt samen met een gezelschap van maximaal 220 gasten een onvergetelijke dag van uw bruiloft bij onze feestlocatie nabij Ede. Partycentrum Floor heeft daarvoor alles in huis: proosten met champagne en prosecco, de bruidstaart aansnijden, dineren en optimaal feesten. U en uw gasten parkeren tijdens uw bruiloft bovendien op de parkeerplaats aan de achterzijde van onze feestlocatie nabij Ede. Alles is dus geregeld om een geslaagd trouwfeest te organiseren op onze locatie nabij Ede en Barneveld.

Een bijzonder trouwfeest organiseren op een mooie locatie nabij Ede en Barneveld

U maakt uw bruiloft extra bijzonder op onze feestlocatie in Lunteren, niet ver van Ede. Wij helpen u graag om decoraties, een verrassende act, een sfeervolle band en een swingende DJ te regelen die uw feest een succes maken. U ontvangt tevens hulp van ons wanneer u uw gasten op een creatieve manier wilt betrekken bij uw trouwfeest die u kunt organiseren op onze locatie nabij Barneveld en Ede. Uw trouwfeest in regio Barneveld wordt hierdoor vast en zeker een groot succes!

Ontvang een mooi geschenk tijdens uw bruiloft op onze feestlocatie nabij Ede

Wanneer u uw trouwfeest op onze locatie in de buurt van Ede en Barneveld organiseert, krijgt u een heel mooi geschenk van ons. U kiest bij uw boeking bij onze feestzaal namelijk uit twee cadeaus. Ga voor een heerlijke bruidstaart naar wens van de ambachtelijke bakker Van Voorthuizen of kies een prachtig bruidsboeket van Blooms & Blossoms.

Neem contact met ons op

 

Wilt u uw bruiloft graag op onze feestlocatie in de buurt van Ede vieren? Of heeft u vragen over onze locatie of specifieke wensen voor uw trouwfeest of receptie? Neem dan contact met ons op via de button of bel naar 0318 - 482315. U kunt ook een e-mail sturen naar info@partycentrumfloor.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag om de bruiloft van uw dromen te organiseren op onze locatie. 

Direct contact opnemen Bekijk de brochure