Uw receptie tot in de puntjes geregeld?
Partycentrum Floor
Uw evenement:

Bruiloft

Voor een trouwfeest is Partycentrum Floor in Lunteren, vlak bij Barneveld een prachtige locatie. Op deze feestlocatie maakt u samen met maximaal 220 gasten uw bruiloft tot een onvergetelijke dag. Daarvoor hebben wij alles in huis: proosten met champagne of prosecco, de bruidstaart aansnijden, dineren en natuurlijk optimaal feesten. Bovendien parkeren u en uw gasten eenvoudig op onze eigen parkeerplaats aan de achterzijde van ons partycentrum.

Een bijzonder trouwfeest op een prachtige locatie in de buurt van Barneveld

Wilt u uw bruiloft extra bijzonder maken op onze schitterende feestlocatie in de omgeving van Ede? Wij helpen u als het gaat om decoraties, een verrassende act, een sfeervolle band, een swingende DJ, of tips om uw gasten op een creatieve manier actief te betrekken bij de feestelijke avond. Zo wordt uw trouwfeest op onze locatie in Lunteren, nabij Barneveld zeker een groot succes.

Ontvang een mooi geschenk!

Wanneer u uw trouwfeest op onze locatie viert, krijgt u een heel mooi geschenk van ons. Bij uw boeking mag u namelijk kiezen uit twee cadeaus. Ga voor een heerlijke bruidstaart naar wens van de ambachtelijke bakker Van Voorthuizen of een prachtig bruidsboeket opgemaakt door Blooms & Blossom.

Neem contact op en samen plannen we dé dag van uw leven

Wilt u uw bruiloft graag op onze feestlocatie in de buurt van Ede vieren? Of heeft u vragen over onze locatie of specifieke wensen voor uw trouwfeest? Neem in al deze gevallen contact met ons op via onderstaande button of door te bellen naar 0318 - 482315. Een e-mail sturen naar info@partycentrumfloor.nl mag ook. Dan starten we samen met het regelen van uw bruiloft op onze feestlocatie.

Direct contact opnemen Bekijk de brochure